Novosti

Novosti i projekti vezani uz naše poslovanje
Javni poziv za energetsku obnovu zgrada  OBUSTAVLJEN

Javni poziv za energetsku obnovu zgrada OBUSTAVLJEN

Prijave za Javni poziv za energetsku obnovu zgrada otvoren je u 9:00 sati, a JEDNU SEKUNDU (1,145 sek.) nakon toga  je ukupan iznos zatraženih bespovratnih sredstava dosegnuo 200 % ukupno raspoloživog iznosa bespovratnih sredstava za dodjelu u okviru ovog Poziva.
Svi projektni prijedlozi koji se pokušaju registrirati u sustav fondovieu unutar razdoblja u kojem je Poziv obustavljen neće biti uzeti u razmatranje. O eventualnoj mogućnosti ponovnog otvaranja Poziva, obavijesti će biti objavljene na mrežnim stranicama Ministarstva te javnom portalu sustava fondovi EU (eNPOO).

Uspješno zaprimljeno 7 projektnih prijedloga sa strane Eki inžinjeringa d.o.o.

Nakon zaprimanja i registracije projektnih prijedloga u sustavu započinje postupak procjene istih u odnosu na kriterije definirane Pozivom na dodjelu bespovratnih sredstava ˝Energetska obnova višestambenih zgrada˝ odnosno provode se provjere svake prijave te se za projektne prijedloge koji su udovoljili svim kriterijima donosi odluka o financiranju i sklapa Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava. Za zaprimljene i registrirane projektne prijedloge potrebno je provesti postupak dodjele, odnosno još uvijek niti jedan nije odobren za sufinanciranje. 
Ovaj poziv će se provesti na način da se prvo napravi ocjena kvalitete prijava i formira rang lista s obzirom na ostvaren broj bodova. Najveći broj bodova donose uštede energije, što je i cilj energetske obnove. Sredstva će se dodjeljivati projektima s najvećim uštedama energije. 

Povratak na novosti
Imate pitanja u svezi naših usluga ili želite suradjivati? Kontaktirajte nas!