Naše usluge

Usluge koje vam nudimo

UPRAVLJANJE I ODRŽAVANJE NEKRETNINA

Obratite nam se sa povjerenjem

Upravljanje nekretninama je umijeće gospodarenja nekretninom s ciljem očuvanja i povećanja njezine vrijednosti. Upravljanje zgradama povezuje tehniku, ekonomiju, financije i pravo. Neposredni sudionici upravljanja su suvlasnici i upravitelj. Suvlasnici se brinu i odgovaraju za svoje vlasništvo, a izvršne poslove oko zajedničkih djelova zgrade povjeravaju upravitelju kao nalogoprimcu. Zakonom o vlasništvu i drugim stvarnim pravima određeno je da svaka zgrada mora imati upravitelja koji je registriran za tu djelatnost.

Upravljanje i održavanje

Upravljanje i održavanje

Vaša nekretnina u sigurnim rukama

Upravljanje nekretninama je umijeće gospodarenja nekretninom s ciljem očuvanja i povećanja njezine vrijednosti.

Planiranje i savjetovanje

Planiranje i savjetovanje

Višegodišnje iskustvo u građevinarstvu

Svojim višegodišnjim iskustvom i znanjem, te stručnim suradnicima pomažemo vam prilikom vaših građevinskih projekata.

Energetska obnova

Energetska obnova

Obnovite vašu nekretninu

Energetska obnova zgrada podrazumijeva primjenu mjera energetske učinkovitosti u svrhu poboljšanja energetskog svojstva zgrade.

Pričuva stambene zgrade

Zajednički fond suvlasnika

Pričuva stambene zgrade je novčani fond suvlasnika zgrade iz kojeg se plaća zakonsko obavezno, nužno i drugo održavanje zajedničkih djelova zgrade. Uplata u pričuvu je zakonska obveza suvlasnika. Da bi suvlasnici imali mogućnost održavanja zgrade i plaćanja troškova (hitne intervencije, manji popravci, čišćenje, stubišna rasvjeta, dizala i sl.) plaća se pričuva. Svaka nekretnina koja ima više od dva posebna djela zakonski je dužna imati upravitelja.

Imate pitanja u svezi naših usluga ili želite suradjivati? Kontaktirajte nas!